Over ons

Achter Jasper Horeca & Techniek staat John Jasper — een vakman in hart en nieren met een brede technische achtergrond en een passie voor service en techniek.

Lees verder

Een leven lang techniek

John Jasper is geboren in 1972 in Almelo, Overijssel. Samen met zijn vrouw Chantal en dochters Silke en Lisa woont hij inmiddels al geruime tijd op het mooie Terschelling.

 

Zijn technische loopbaan begon met opleidingen in elektrotechniek aan de LTS en MTS. Na zijn studie startte hij als service- en onderhoudsmonteur in een patatfabriek, waar hij verantwoordelijk was voor het functioneren van de complete inpakafdeling. Hier deed hij brede ervaring op met onder andere pneumatiek, hydrauliek, ammoniakkoelingen en diverse elektrische installaties.

Stel je vraag

Van witgoed tot horeca techniek

 

Na deze periode werkte John als verkoper-monteur bij een witgoedspeciaalzaak, waar hij ook verschillende cursussen volgde bij fabrikanten van wasapparatuur. In de avonduren behaalde hij zijn diploma Bedrijfsbeheer.

 

Een kort uitstapje naar de keukenbouw volgde, waarna hij besloot zijn droom waar te maken: wonen en werken op Terschelling. Op het eiland vond hij werk bij een installatiebureau, waar hij als servicetechnicus in aanraking kwam met horeca- en espressotechniek. Deze specialisaties wekten zijn interesse en hij verdiepte zich verder in deze vakgebieden.

De start van een eigen onderneming

Op 1 maart 2011 verwezenlijkte John zijn tweede grote droom: het starten van een eigen onderneming. Met Jasper Horeca & Techniek helpt hij sindsdien particulieren en bedrijven op Terschelling met technische service, onderhoud en installatie van horeca-apparatuur, koeltechniek en grootkeukens.

Vraag meer informatie aan